Serdar Ali Çelikler: Fatih Terim'in Fenerbahçe’ye gelmesini isterim!

Serdar Ali Çelikler: "Fatih hocaya takım mı yok? Çalıştırsın Ankaragücü'nü, Bursaspor'u Süper Lig'e çıkarsın. Göztepe'yi çalıştırsın. Fenerbahçe'ye isterim. Gelsin. Çok da yakışır Fener'e... Ama hayal kurmayalım. Teknik direktörlük sadece Galatasaray ve Milli Takım mı abi? Başka yer yapılamıyor mu bu teknik direktörlük. Fatih Terim'in teknik direktör olarak devri bitmiştir. Bunu kabul etmeli. Sportif direktörlük, yöneticilik, başkanlık dönemi başlamıştır."

Fenerbahçeli yorumcu Serdar Ali Çelikler, Galatasaray'la yollarını ayıran teknik direktör Fatih Terim'i Fenerbahçe'nin başında görmek istediğini söyledi.

Ali Ece ile birlkte VOLE YouTube kanalında Terim'i değerlendiren Çelikler, şunları söyledi:

"Fatih Terim'in gönderilme kararında Burak Elmas'ın kayınpederi Faruk Süren bile damadının arkasında değil. Burak Elmas mart genel kurulunu geçemez. İbra etmezler. Oraya doğru gidiyor iş..."

"Ben Galatasaray başkanına bu kadar ağır hakaretler edildiği bir dönem hatırlamıyorum. Televizyonlarda, sosyal medyada... Mustafa Cengiz dönemi dahil! Çok suskunlar."

"Bir taraftan da bu 'Terimist' tayfaya şunu sormak lazım. Hep mi Fatih hoca haklı kardeşim? Fatih hocaya takım mı yok? Çalıştırsın Ankaragücü'nü, Bursaspor'u Süper Lig'e çıkarsın. Göztepe'yi çalıştırsın. Fenerbahçe'ye isterim. Gelsin. Çok da yakışır Fener'e... Ama hayal kurmayalım. Teknik direktörlük sadece Galatasaray ve Milli Takım mı abi? Başka yer yapılamıyor mu bu teknik direktörlük. Fatih Terim'in teknik direktör olarak devri bitmiştir. Bunu kabul etmeli. Sportif direktörlük, yöneticilik, başkanlık dönemi başlamıştır."

Serdar Ali Çelikler: Fatih Terim'in Fenerbahçe’ye gelmesini isterim! ile ilgili etiketler Fatih Terim Galatasaray serdar ali çelikler
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.