Serdar Ali Çelikler: Bu evlilik devam edemez

Serdar Ali Çelikler: "2 lig aşağıdaki takımı hafta içi 1-0 zor yenen takımın maçından sonra Bulut için yeniden 'olmaz' dedim. Çünkü belli; takım hocadan ümidi kesmiş. Zaten belli ki Erol Bulut da kafasında bitirmiş. Bu evlilik devam edemez. Tisserand da Pelkas da Ademi de Bulut'un adamları.. Onlar bile mutsuz."

Fenerbahçe'de teknik direktör Erol Bulut'un görevden alınması gerektiği yönünde yazılar yazan Serdar Ali Çelikler 3-1'lik Gaziantep FK mağlubiyetinden sonra da ne kadar haklı olduğunu iddia eden bir yazı kaleme aldı. Çelikler, HaberTürk'teki maç kritiğinde şunları yazdı:

"Dünyanın her yerinde 6 maçta 4 mağlubiyet alan; son 4 maçında 10 gol yiyen ve 3 kez yenilen bir takımın hocası tartışılır- gönderilebilir-istifa edebilir.

Erol Bulut ile devam edilmemesi gerektiğini geçen haftaki mağlubiyetten sonra tüm hafta boyunca söyledim. Bunun sebebi, kayıplar değildi. Ümitsizlikti.

2 lig aşağıdaki takıma hafta içi 1-0 zor yenen takımın maçından sonra Bulut için yeniden "olmaz" dedim. Çünkü belli; takım hocadan ümidi kesmiş.

Zaten belli ki Erol Bulut da kafasında bitirmiş. Bu evlilik devam edemez. Tisserand da Pelkas da Ademi de Bulut'un adamları.. Onlar bile mutsuz.

Gaziantep'in kazanması sürpriz değil. Zaten maçın favorisi Antep'ti. Haftaya maçın favorisi Başakşehir. F.Bahçe eridi. Sürekli geriye gitti. Lakin puantajda kaybedilmiş bir şey yok.

Taktik-teknik bilen uluslararası standartlarda bir teknik adamın takımın başına geçmesi gerektiğini düşünüyorum. Böylesi bir teknik adamın da ilk yapması gereken yönetimsel hiyerarşiyi oturtması olacaktır."

YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

 

Serdar Ali Çelikler: Bu evlilik devam edemez ile ilgili etiketler Erol Bulut Fenerbahçe serdar ali çelikler
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.