Serdar Ali Çelikler: Şenol Güneş'in değil 'Adam Tayfa'nın takımı

EURO 2016'da başlayan skandalların ardından milli takımla ilişkisi kesilen "Adam Tayfa" üyelerinin Şenol Güneş tarafından yeniden kadroya alınması tartışılmaya devam ediyor. Serdar Ali Çelikler bugünkü yazısında A Milli Takımı bekleyen "tehlike"ye değindi.

A Milli Takım'a 3 yıl aradan sonra yeniden çağrılan Caner Erkin, "Adam Tayfa" milli takıma geri mi dönüyor sorusunu akıllara getirmişti. HaberTürk yazarı Serdar Ali Çelikler, bugünkü köşesinde bu konuya değindi. "Şenol Güneş bana göre hayatının en yanlış kararlarından birini verdi ve "temizlik dönemi"ne ihanet etti" diyen Çelikler, şunları yazdı:

"SON YILLARDA TÖRPÜLENEN MİLLİ TAKIM SEVGİSİ" 

"Yaklaşık 1 yıl sonra Terim'i gönderen Demirören, Lucescu ile anlaşıyor ve aslen Lucescu'dan "Şu jenerasyonu değiştirelim" isteğinde bulunuyor. Arda Turan-Caner Erkin ve Gökhan Gönül (Kavgada yok ama 'adam tayfa' üyesi diye) milli takımdan kesiliyor. Zeki Çelik'leri Merih Demiral'ları Çağlar Söyüncü'leri tanıyoruz. Sonra o sevimli hale gelen takımımız Şenol Güneş ile yarışmacı hale de geliyor.

Şenol Güneş ile EURO 2020 turnuvasına katılma hakkı kazandı. Bugün herkesin; neredeyse tüm yorumcuların hatta yayıncı kuruluş TRT spikerinin çok doğru tespiti ile "Son yıllarda törpülenen milli takım sevgisini yeniden yeşerten ekibimiz" sıfatı kullanıma girdi. O karanlık dönemin 'Adam Tayfa'sının en arka planda kalır gibi görüneni; Bilal Meşe saldırısında arkada sessiz bekleyeni olan Burak, milli takımdan neredeyse hiç kesilmedi.

Ama saldırının faili Arda Turan'ın yanında koruması gibi duran ve "Burası tam yeri" diyen Caner Erkin 3 yıl sonra yeniden seçildi. Bu oyuncuları neden milli takımdan kesmiştik; şimdi ne değişti de geri geldiler... Şenol Güneş bana göre hayatının en yanlış kararlarından birini verdi ve "temizlik dönemi"ne ihanet etti. Anladığım o ki Arda Turan da yakında seçilir. İşte o zaman Güneş'in devri tamamen bitmiş olur; milli takım yeniden 'Adam Tayfa'dan oluşur ve yine tüm halkın takımı olma özelliğini yitirir."

Öte yandan, Şenol Güneş, Hırvatistan maçının basın toplantısı Arda Turan'ı çağırabileceği sinyallerini vermişti.

YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

Serdar Ali Çelikler: Şenol Güneş'in değil 'Adam Tayfa'nın takımı ile ilgili etiketler Şenol Güneş Caner Erkin Arda Turan A Milli Takım serdar ali çelikler
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.