Sercan ve Nisa'nın ses kaydında ne var? Acun Ilıcalı ilk defa konuştu...

Survivor 2020'de geçtiğimiz aylarda aralarında yakınlaşma olan Nisa ve Sercan arasındaki konuşmaların ses kaydı olduğunun ortaya çıkması gündeme oturdu. Acun Ilıcalı programın son bölümünde söz konusu ses kayıtlarıyla ilgili açıklama yaptı.

Acun Ilıcalı, Survivor yarışmacıları Sercan ve Nisa'nn ses kaydıyla ilgili konuştu. Survivor 2020'nin 28 Haziran Pazar ekrana gelen 121. bölümündeki ada konseyinde açıklama yapan Acun Ilıcalı, Nisa ve Sercan'ın 6 Nisan tarihindeki konuşmalarına ait ses kaydına ulaştıklarını söyledi.

''MİKROFONLARINIZ KAYDETMİŞ VE SİZİN HABERİNİZ YOK''

Sercan ve Nisa'nın ses kaydındaki detayları bir gün sonra açıklayacağını belirten Ilıcalı, "Bugüne kadar aranızdaki konuyla ilgili bu konuya müdahil olmadım ve Survivor'da bununla ilgili bir şey konuşmadım. İki tarafın da bu konuyla ilgili iddiaları oldu. Ancak iddialar karşılıklı suçlamalara dönünce ekibimizden, sizin bahsettiğiniz dönemin kayıtlarını çok ciddi bir şekilde incelemelerini istedim. Ekibimizin 4-5 gün süren taramaları sonucunda, o dönemle ilgili bir belgeye ulaştık. 6 Nisan günü mikrofonlarınız açık kalmış ve kaydetmiş. Ve sizin bundan haberiniz yok. Sercan'dan Nisa'ya bir not gidiyor.

''BU SES KAYDI BİR ÇOK ŞEYİ AYDINLATIYOR''

Benim şu anda dinlediğim bir ses kaydı var. Ve bu ses kaydı bir çok şeyi aydınlatıyor. Bizim görevimiz bu polemikle ilgili bir şey varsa seyircimizle paylaşmak. Yarın ilk ve son kez açıklama yapacağım ve bu konuyu kapatmış olacağız" dedi.

SERCAN YİNE NİSA'YI ELEME ADAYI YAPTI

Survivor son bölümde bireysel dokunulmazlığı kazanan Sercan Yıldırım, geçen hafta olduğu gibi bu hafta da Nisa'yı eleme adayı olarak söyledi.

 

Sercan ve Nisa'nın ses kaydında ne var? Acun Ilıcalı ilk defa konuştu... ile ilgili etiketler Survivor Acun Ilıcalı Survivor2020 Survivor Sercan Survivor Nisa
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.