Serbest tırmanıcı hiçbir güvenlik önemli almadan otele tırmandı

İngiliz serbest tırmanıcı George King (21), İspanya'nın Barselona kentindeki 116 metrelik 'Melia Barcelona Sky' oteline hiçbir güvenlik önemli almadan 25 dakikada tırmandı.

İngiliz tırmanıcı George King, İspanya'nın Barcelona kentinde bulunan 116 metre yüksekliğindeki 'Melia Barcelona Sky' oteline 25 dakika içerisinde tırmanarak rekor denemesi gerçekleştirdi.

TIRMANIŞI ÇIPLAK ELLE YAPTI

Serbest tırmanma tüm tırmanma sporları içerisinde en tehlikeli kategori olarak kabul edilirken King, hiçbir güvenlik önlemi ve özel ekipman olmadan çıplak elleriyle tırmanışı gerçekleştirdi. King'in tırmanışını çevredeki kişilerce ilgiyle izlendi.

Serbest tırmanıcı hiçbir güvenlik önemli almadan otele tırmandı

AŞAĞIYA İNİNCE GÖZALTINA ALINDI

King'in, tırmanış sonrası polis tarafından gözaltına alındığı ve para cezası ile karşı karşıya kaldığı belirtildi. King'in, 2019 yılında Londra'daki 310 metrelik The Shard binasına başarılı şekilde tırmandığı belirtildi.

Serbest tırmanıcı hiçbir güvenlik önemli almadan otele tırmandı - Resim : 2

Serbest tırmanıcı hiçbir güvenlik önemli almadan otele tırmandı ile ilgili etiketler İspanya Rekor barselona George King tırmanış
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.