Serbest piyasada tam altından tarihi zirve! İşte Kapalıçarşı'da 12 Nisan gram ve çeyrek altının yeni fiyatı!

Yeni haftada altın fiyatları normal seyrinde devam ederken açılış ve kapanış rakamları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Salı gününde serbest piyasada gram altın 924 TL, çeyrek altın ise 1520 TL’den işlem görmekte. İşte, Kapalıçarşı’da 12 Nisan güncel altın fiyatları…

Altın fiyatları yeni haftada yatırımcılar ve uzmanlar tarafından yakından inceleniyor. Bu hafta içerisinde 14 Nisan Perşembe günü gerçekleştirilecek olan Merkez Bankası Para Politikası Kurulu (PPK) sonrasında politika faizi merakla beklenirken altın fiyatları da yatırımcısının radarında kalıyor.

12 Nisan Salı sabahında serbest piyasada; gram altın 924 TL, çeyrek altın 1520 TL, yarım altın 3046 TL, tam altın 6065 TL ve Cumhuriyet altını da 6212 TL’den işlem görüyor.

Serbest piyasada tam altından tarihi zirve! İşte Kapalıçarşı'da 12 Nisan gram ve çeyrek altının yeni fiyatı!

İşte Kapalıçarşı'da 12 Nisan Güncel Altın Fiyatları

Gram altın: 924 TL
Çeyrek altın: 1520 TL
Yarım altın: 3046 TL
Tam altın: 6065 TL
Cumhuriyet altını: 6212 TL

Serbest piyasada tam altından tarihi zirve! İşte Kapalıçarşı'da 12 Nisan gram ve çeyrek altının yeni fiyatı! ile ilgili etiketler Kapalıçarşı altın fiyatları gram altın çeyrek altın serbest piyasa
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.