Serbest piyasada tam altın uçuşa geçti! İşte Kapalıçarşı'da 19 Nisan gram ve çeyrek altının yeni fiyatı!

Haftanın ikinci iş gününde bayrama doğru az bir zaman kala altın fiyatlarındaki yükseliş dikkatlerden kaçmadı. Serbest piyasada gram altın 932 TL, çeyrek altın ise 1534 TL’den işlem görmeye başladı. İşte, Kapalıçarşı'da 19 Nisan güncel altın fiyatları…

Yeni haftada altın fiyatları yeniden yükselişe geçti. Hafta sonunda Borsa İstanbul’un kapanışında 928 TL olan çeyrek altın 932 TL olurken çeyrek altındaki artışta dikkat çekti.

Uzmanlar ve analistler sadece enflasyon endişesi ile değil ayrıca da Rusya ile Ukrayna arasındaki savaşa ilişkin gelişmelerinde piyasaları oldukça etkilediğinden söz etti.

19 Nisan Salı sabahında serbest piyasada; gram altın 932 TL, çeyrek altın 1534 TL, yarım altın 3074 TL, tam altın 6120 TL ve Cumhuriyet altını da 6267 TL’den işlem görüyor.

Serbest piyasada tam altın uçuşa geçti! İşte Kapalıçarşı'da 19 Nisan gram ve çeyrek altının yeni fiyatı!

İşte Kapalıçarşı'da 19 NisanGüncel Altın Fiyatları

Gram altın: 932 TL
Çeyrek altın: 1534 TL
Yarım altın: 3074 TL
Tam altın: 6120 TL
Cumhuriyet altını: 6267 TL

Serbest piyasada tam altın uçuşa geçti! İşte Kapalıçarşı'da 19 Nisan gram ve çeyrek altının yeni fiyatı! ile ilgili etiketler Kapalıçarşı altın fiyatları gram altın çeyrek altın serbest piyasa
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.