Serbest piyasada gram altın zirveye yürüyor! İşte Kapalıçarşı'da 5 Nisan çeyrek altının yeni fiyatı!

Mart ayı enflasyon rakamlarının açıklanmasıyla birlikte altın fiyatlarında hareketlilik başladı. Salı gününde serbest piyasada; gram altın 913 TL, çeyrek altın ise 1503 TL’den işlem gördü. İşte, Kapalıçarşı'da 5 Nisan güncel altın fiyatları…

Ukrayna ile Rusya savaşının gölgesinde Mart ayı enflasyon rakamlarının açıklanması sonrasında altın fiyatlarında yeniden yukarı yönlü bir ivme baş gösterdi. İstanbul ya da Ankara’da Zelenski ile Putin arasında gerçekleşmesi beklenen son bir görüşme doğrultusunda yeni adımların atılması beklenmekte.

5 Nisan Salı sabahında serbest piyasada; gram altın 913 TL, çeyrek altın 1503 TL, yarım altın 3011 TL, tam altın 5994 TL ve Cumhuriyet altını da 6140 TL’den işlem görüyor.

Serbest piyasada gram altın zirveye yürüyor! İşte Kapalıçarşı'da 5 Nisan çeyrek altının yeni fiyatı!

İşte Kapalıçarşı'da 5 Nisan Güncel Altın Fiyatları

Gram altın: 913 TL
Çeyrek altın: 1503 TL
Yarım altın: 3011 TL
Tam altın: 5994 TL
Cumhuriyet altını: 6140 TL

Serbest piyasada gram altın zirveye yürüyor! İşte Kapalıçarşı'da 5 Nisan çeyrek altının yeni fiyatı! ile ilgili etiketler Kapalıçarşı altın fiyatları gram altın çeyrek altın serbest piyasa
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.