Serbest piyasada gram altın yükselişe geçti! İşte Kapalıçarşı'da 4 Temmuz gram altının yeni fiyatı!

Asya piyasalarının açılmasıyla birlikte altın fiyatları Temmuz ayının ilk iş günü öncesinde çakıldı. Pazartesi günü ilk saatlerde; gram altın 976 TL, çeyrek altın ise 1606 TL’den işlem görmeye başladı. İşte, Kapalıçarşı’da 4 Temmuz güncel altın fiyatları…

Asya piyasalarının açılmasıyla beraber altın fiyatlarında hareketlilikte başladı. Yatırımcıların artan faiz oranlarıyla birlikte metale olan ilginin daha da azalacağını ön görmesiyle altın fiyatları peş peşe 3. haftaya da düşüşle start aldı.

Son 4 toplantıda toplamda 500 baz puan indirimine giden Merkez Bankası faiz kararı yeni tarihi ise 21 Temmuz Perşembe olarak açıklandı.

4 Temmuz Pazartesi ilk saatlerde serbest piyasada; gram altın 976 TL, çeyrek altın 1606 TL, yarım altın 3218 TL, tam altın 6406 TL, Cumhuriyet altını da 6563 TL’den işlem görüyor.

Serbest piyasada gram altın yükselişe geçti! İşte Kapalıçarşı'da 4 Temmuz gram altının yeni fiyatı!

Kapalıçarşı Güncel Altın Fiyatları 4 Temmuz

Gram altın: 976 TL
Çeyrek altın: 1606 TL
Yarım altın: 3218 TL
Tam altın: 6406 TL
Cumhuriyet altını: 6563 TL

Serbest piyasada gram altın yükselişe geçti! İşte Kapalıçarşı'da 4 Temmuz gram altının yeni fiyatı! ile ilgili etiketler Kapalıçarşı altın fiyatları gram altın çeyrek altın serbest piyasa Asya piyasaları
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.