Serbest piyasada gram altın vitesi yükseltti! İşte Kapalıçarşı'da 7 Nisan çeyrek altının yeni fiyatı...

Geçtiğimiz haftalar içerisinde Ukrayna ile Rusya heyeti arasında gerçekleşen diplomatik görüşmeler sonrasında ciddi bir yükseliş içerisinde olan gram altın Perşembe gününde 912 TL seviyelerine kadar çıkarken çeyrek altında 1501 TL oldu. İşte, Kapalıçarşı'da 6 Nisan güncel altın fiyatları…

Altın fiyatları hem uzmanlar hem de yatırımcılar tarafından sıkı bir takip altında. Dünyada ekonomik anlamda birçok yeni gelişme doğrultusunda ve özellikle Rusya ile Ukrayna arasındaki diplomatik görüşmeler akabinde ciddi bir yükseliş ivmesinde olan altın fiyatları sıkı takipte.

7 Nisan Perşembe gününde serbest piyasada; gram altın 912 TL, çeyrek altın 1501 TL, yarım altın 3008 TL, tam altın 5988 TL ve Cumhuriyet altını da 6134 TL’den işlem görüyor.

Serbest piyasada gram altın vitesi yükseltti! İşte Kapalıçarşı'da 7 Nisan çeyrek altının yeni fiyatı...

İşte Kapalıçarşı’da 7 Nisan güncel altın fiyatları

Gram altın: 912 TL
Çeyrek altın: 1501 TL
Yarım altın: 3008 TL
Tam altın: 5988 TL
Cumhuriyet altını: 6134 TL

Serbest piyasada gram altın vitesi yükseltti! İşte Kapalıçarşı'da 7 Nisan çeyrek altının yeni fiyatı... ile ilgili etiketler Kapalıçarşı altın fiyatları gram altın çeyrek altın serbest piyasa
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.