Serbest piyasada gram altın sert çakıldı! İşte Kapalıçarşı'da 2 Nisan çeyrek altının yeni fiyatı!

Borsa İstanbul’un kapandığı hafta sonunda Cumartesi gününde altın fiyatlarında düşüş devam ediyor. Rusya ile Ukrayna arasındaki savaş devam ederken Asya piyasaları öncesinde gram altın 909 TL, çeyrek altın ise 1495 TL’den işlem gördü. İşte, Kapalıçarşı’da 2 Nisan güncel altın fiyatları…

Cuma gününde kapanışa giden Borsa İstanbul’da düşüşler devam ederken altın fiyatları da bundan nasbini aldı. Dünya genelini etkisi altına alan Rusya ile Ukrayna arasındaki savaşın kıvılcımları sürerken yatırımcılar altın fiyatlarını yakın takibe aldı.

İstanbul’da Ukrayna ile Rusya heyeti arasında gerçekleşen görüşmelerde alınan olumlu sonuçların etkisi piyasaları sardı.

2 Nisan Cumartesi gününde serbest piyasada gram altın 909 TL, çeyrek altın 1495 TL, yarım altın 2995 TL, tam altın 5963 TL ve Cumhuriyet altını da 6108 TL’den işlem görüyor.

Serbest piyasada gram altın sert çakıldı! İşte Kapalıçarşı'da 2 Nisan çeyrek altının yeni fiyatı!

Kapalıçarşı 2 Nisan Güncel Altın Fiyatları

Gram altın: 909 TL
Çeyrek altın: 1495 TL
Yarım altın: 2995 TL
Tam altın: 5963 TL
Cumhuriyet altını: 6108 TL

 

Serbest piyasada gram altın sert çakıldı! İşte Kapalıçarşı'da 2 Nisan çeyrek altının yeni fiyatı! ile ilgili etiketler Kapalıçarşı altın fiyatları gram altın çeyrek altın serbest piyasa Asya piyasaları
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.