Serbest piyasada gram altın Nisan başında yükselişte! İşte Kapalıçarşı'da 1 Nisan çeyrek altının yeni fiyatı!

Nisan ayının son gününde altın fiyatları az da olsa yükseliş gösterdi. Haftanın son günü olan Cuma sabahında serbest piyasada gram altın 913 TL, çeyrek altın ise 1502 TL’den işlem gördü. İşte, Kapalıçarşı’da 31 Mart güncel altın fiyatları…

Altın fiyatlarındaki değişkenlik Nisan ayının ilk gününde de devam ediyor. Ukrayna ile Rusya arasında gerginlik az da olsa sakinleşirken güvenli varlıklara azalan taleple birlikte son 1 ayın en düşük seviyesinde kalan altın fiyatlarındaki seyir değişkenlik gösteriyor.

1 Nisan Cuma sabahında serbest piyasada gram altın 913 TL, çeyrek altın 1502 TL, yarım altın 3011 TL, tam altın 5994 TL, Cumhuriyet altını da 6141 TL’den işlem görüyor.

Serbest piyasada gram altın Nisan başında yükselişte! İşte Kapalıçarşı'da 1 Nisan çeyrek altının yeni fiyatı!

İşte Kapalıçarşı’da 1 Nisan Güncel Altın Fiyatları

Gram altın: 913 TL
Çeyrek altın: 1502 TL
Yarım altın: 3011 TL
Tam altın: 5994 TL
Cumhuriyet altını: 6141 TL

 

Serbest piyasada gram altın Nisan başında yükselişte! İşte Kapalıçarşı'da 1 Nisan çeyrek altının yeni fiyatı! ile ilgili etiketler Kapalıçarşı altın fiyatları gram altın çeyrek altın serbest piyasa
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.