Serbest piyasada gram altın Mart sonunda dibe çakıldı! İşte Kapalıçarşı'da 31 Mart çeyrek altının yeni fiyatı!

Mart ayının son gününde altın fiyatlarında düşüş devam ediyor. Perşembe sabahında serbest piyasada gram altın 906 TL, çeyrek altın ise 1490 TL’den işlem görüyor. İşte, Kapalıçarşı’da 31 Mart güncel altın fiyatları…

Altın fiyatları düşüş eğilimi içerisinde seyrediyor. Ukrayna ile Rusya arasında gerginlik az da olsa düşerken güvenli varlıklara azalan taleple birlikte son 1 ayın en düşük seviyesinde kalan altın fiyatlarının daha da düşmesi bekleniyor.

31 Mart Perşembe sabahında serbest piyasada gram altın 906 TL, çeyrek altın 1490 TL, yarım altın 2987 TL, tam altın 5949 TL ve Cumhuriyet altını da 6095 TL’den işlem görüyor.

Serbest piyasada gram altın Mart sonunda dibe çakıldı! İşte Kapalıçarşı'da 31 Mart çeyrek altının yeni fiyatı!

İşte Kapalıçarşı’da 31 Mart Güncel Altın Fiyatları

Gram altın: 906 TL
Çeyrek altın: 1490 TL
Yarım altın: 2987 TL
Tam altın: 5949 TL
Cumhuriyet altını: 6095 TL

Serbest piyasada gram altın Mart sonunda dibe çakıldı! İşte Kapalıçarşı'da 31 Mart çeyrek altının yeni fiyatı! ile ilgili etiketler Kapalıçarşı altın fiyatları gram altın çeyrek altın serbest piyasa
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.