Serbest piyasada gram altın fena çakıldı! İşte Kapalıçarşı'da 30 Mart çeyrek altının yeni fiyatı!

Hafta ortasında altın fiyatları, Rusya ile Ukrayna arasındaki müzakere görüşmeleri nazarında biraz daha düşüş gösterdi. Çarşamba sabahında serbest piyasada gram altın 908 TL, çeyrek altın ise 1494 TL’den işlem gördü. İşte, Kapalıçarşı’da 30 Mart güncel altın fiyatları…

İstanbul’da Rusya ile Ukrayna heyeti arasında gerçekleştirilen müzakerelerde olumlu adımlar atılması piyasaları biraz daha rahatlattı. Salı sabahından itibaren düşüşe geçen altın fiyatları gerilemeye devam etti.

Uzmanlar özellikle Rusya ile Ukrayna arasındaki savaşın küresel bazdaki fiyatlamalarda belirleyici olmaya devam edeceğinden söz ettiler.

30 Mart Çarşamba sabahında serbest piyasada gram altın 908 TL, çeyrek altın 1494 TL, yarım altın 2993 TL, tam altın 5958 TL ve Cumhuriyet altını da 6103 TL’den işlem görüyor.

Serbest piyasada gram altın fena çakıldı! İşte Kapalıçarşı'da 30 Mart çeyrek altının yeni fiyatı!

İşte Kapalıçarşı’da 30 Mart Güncel Altın Fiyatları

Gram altın: 908 TL
Çeyrek altın: 1494 TL
Yarım altın: 2993 TL
Tam altın: 5958 TL
Cumhuriyet altını: 6103 TL

Serbest piyasada gram altın fena çakıldı! İşte Kapalıçarşı'da 30 Mart çeyrek altının yeni fiyatı! ile ilgili etiketler Kapalıçarşı altın fiyatları gram altın çeyrek altın serbest piyasa
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.