Serbest piyasada gram altın dip yaptı! İşte Kapalıçarşı'da 21 Şubat çeyrek altının güncel fiyatı!

Yeni haftada Asya piyasalarının da açılması ile birlikte altın fiyatlarında düşüş gözlemlendi. Serbest piyasada gram altın 828 TL, çeyrek altın ise 1331 TL’den alıcı buldu. İşte Kapalıçarşı’da 21 Şubat güncel altın fiyatları…

Yeni haftada Pazartesi gününde Asya piyasalarının açılmasıyla birlikte altın fiyatlarında düşüş yaşanıyor. Ukrayna’nın doğusundaki Rus ayrılıkçılar ile Ukrayna ordusu arasında bazı silahlı çatışmaların yaşandığına yönelik iddialar ile birlikte bazı tutarsızlıklar kafaların karışmasına neden oluyor.

Söz konusu gelişmeler ile birlikte 21 Şubat Pazartesi sabahında serbest piyasada; gram altın 828 TL, çeyrek altın 1331 TL, yarım altın 2663 TL, tam altın 5327 TL ve Cumhuriyet altını da 5478 TL’den işlem görüyor.

Serbest piyasada gram altın dip yaptı! İşte Kapalıçarşı'da 21 Şubat çeyrek altının güncel fiyatı!

İşte Kapalıçarşı’da 21 Şubat güncel altın fiyatları

Gram altın: 828 TL
Çeyrek altın: 1331 TL
Yarım altın: 2663 TL
Tam altın: 5327 TL
Cumhuriyet altını: 5478 TL

Serbest piyasada gram altın dip yaptı! İşte Kapalıçarşı'da 21 Şubat çeyrek altının güncel fiyatı! ile ilgili etiketler Kapalıçarşı altın fiyatları serbest piyasa gram altın çeyrek altın Asya piyasaları
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.