Serbest piyasada gram altın alt üst oldu! İşte Kapalıçarşı'da 2 Mart çeyrek altının güncel fiyatı!

Mart ayının ilk günlerinde inişli çıkışlı bir grafik sergileyen altın fiyatları serbest piyasada Çarşamba sabahında bir kez daha dibe çakılırken serbest piyasada gram altın 865 TL, çeyrek altın ise 1392 TL’den alıcı buldu. İşte Kapalıçarşı’da 2 Mart güncel altın fiyatları…

ABD ile müttefikleri, Ukrayna ile savaş halinde olan Rusya’nın Merkez Bankası döviz varlıklarına olan erişimini dondurarak, bazı Rus bankalarını küresel bankacılık için kullanılan SWIFT sisteminden çıkması altın fiyatlarını alt üst etti..

2 Mart Çarşamba sabahında serbest piyasada; gram altın 865 TL, çeyrek altın 1392 TL, yarım altın 2785 TL, tam altın 5571 TL ve Cumhuriyet altını da 5730 TL’den işlem gördü.

Serbest piyasada gram altın alt üst oldu! İşte Kapalıçarşı'da 2 Mart çeyrek altının güncel fiyatı!

İşte Kapalıçarşı’da 2 Mart güncel altın fiyatları

Gram altın: 865 TL
Çeyrek altın: 1392 TL
Yarım altın: 2785 TL
Tam altın: 5571 TL
Cumhuriyet altını: 5730 TL

Serbest piyasada gram altın alt üst oldu! İşte Kapalıçarşı'da 2 Mart çeyrek altının güncel fiyatı! ile ilgili etiketler Kapalıçarşı altın fiyatları gram altın çeyrek altın serbest piyasa
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.