Serbest piyasada gram altın dibe çakıldı! İşte Kapalıçarşı'da 17 Ocak çeyrek altının yeni fiyatı!

Gece saatlerinde Asya piyasalarının açılmasıyla birlikte altın fiyatlarında hareketlilik yaşandı. Serbest piyasada gram altın 793 TL, çeyrek altın ise 1.301 TL’den alıcı buldu. İşte, Kapalıçarşı’da güncel altın fiyatları…

Yeni haftanın ilk günü olan 17 Ocak 2022 Pazartesi gününde serbest piyasada altın fiyatlarında hareketlilik baş gösterdi. Yatırımcıların para politikasının yakın bir zamanda sıkılaşacağına ve Omicron varyantının küresel büyümeye yarattığı risklere odaklanmasıyla yeni haftada dalgalı bir seyir izlenimi verdi.

Yeni haftada Kapalıçarşı'da gram altın 793 TL, çeyrek altın 1.301 TL, yarım altın 2.604 TL, tam altın 5.155 TL, Cumhuriyet altını da 5.303 TL’den işlem gördü.

Serbest piyasada gram altın dibe çakıldı! İşte Kapalıçarşı'da 17 Ocak çeyrek altının yeni fiyatı!

İşte 17 Ocak güncel altın fiyatları

Gram altın: 793 TL
Çeyrek altın: 1.301 TL
Yarım altın: 2.604 TL
Tam altın: 5.155 TL
Cumhuriyet altını: 5.303 TL

Serbest piyasada gram altın dibe çakıldı! İşte Kapalıçarşı'da 17 Ocak çeyrek altının yeni fiyatı! ile ilgili etiketler altın fiyatları Güncel altın fiyatları gram altın çeyrek altın
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.