Serbest piyasada çeyrek altın zirveye fırladı! İşte Kapalıçarşı'da 10 Mayıs gram altının yeni fiyatı

Altın fiyatları yeni haftanın ikinci gününde tırmanışa geçti. Serbest piyasada sabah saatlerinde en çok artış gösterenler arasında tam altın, Cumhuriyet altını, Ata altın, gremse altın, beşli altın ve ikibuçuk altın yer aldı. İşte, Kapalıçarşı’da 10 Mayıs güncel altın fiyatları…

Yeni haftanın ikinci gününde altın fiyatları resmen fırladı. Analistler özellikle jeopolitik riskler ile Çin’de halen devam eden Covid-19 salgını tedbirlerinin ekonomik anlamdaki baskılarından söz ederken FED faiz politikasının enflasyonla mücadelede başarısız olabileceğinin de altını çizdiler.

Avrupa Merkez Bankası Başkanı Christine Lagarde’nin açıklamalarının piyasaların odağında yer alabileceği ABD, Çin ve Almanya'da enflasyon, İngiltere'de büyüme, Euro Bölgesinde sanayi üretiminin izleneceği kaydedildi.

10 Mayıs Salı sabahında serbest piyasada; gram altın 907 TL, çeyrek altın 1493 TL, yarım altın 2992 TL, tam altın 5956 TL ve Cumhuriyet altını da 6102 TL’den işlem görüyor.

Serbest piyasada çeyrek altın zirveye fırladı! İşte Kapalıçarşı'da 10 Mayıs gram altının yeni fiyatı

İşte Kapalıçarşı’da 10 Mayıs Güncel Altın Fiyatları

Gram altın: 907 TL
Çeyrek altın: 1493 TL
Yarım altın: 2992 TL
Tam altın: 5956 TL
Cumhuriyet altını: 6102 TL
Ata Altın: 6101 TL
Gremse Altın: 14845 TL
Beşli Altın: 30870 TL

Serbest piyasada çeyrek altın zirveye fırladı! İşte Kapalıçarşı'da 10 Mayıs gram altının yeni fiyatı ile ilgili etiketler Kapalıçarşı altın fiyatları serbest piyasa gram altın çeyrek altın
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.