Serbest piyasada çeyrek altın zirveden çakıldı! İşte Kapalıçarşı'da 6 Nisan gram altının yeni fiyatı!

Altın fiyatları yeni haftanın ortasında yine düşük seviyelerde seyretti. Çarşamba gününde serbest piyasada gram altın 908 TL, çeyrek altın ise 1495 TL’den işlem gördü. İşte, Kapalıçarşı'da 6 Nisan güncel altın fiyatları…

FED’in faiz yükseltme politikasında görünüm değiştirmesiyle düşüşe geçen altın fiyatları, yatırımcılar tarafından sıkı bir takibe alındı. Bu sene yatırımcıların ekonomik düşüş ile enflasyonist baskılara karşı güvenli liman olarak tercih etmesi ONS altını da etkiledi.

Rusya ile Ukrayna savaşında ABD ve Batılı ülkelerin son açıklamaları yaptırımların devam edeceğine dair sinyalleri ön planda tutarken haber akışı gündemin odağına yerleşti.

6 Nisan Çarşamba gününde serbest piyasada gram altın 908 TL, çeyrek altın 1495 TL, yarım altın 2995 TL, tam altın 5964 TL ve Cumhuriyet altını da 6109 TL’den işlem görüyor.

Serbest piyasada çeyrek altın zirveden çakıldı! İşte Kapalıçarşı'da 6 Nisan gram altının yeni fiyatı!

İşte Kapalıçarşı'da 6 Nisan Güncel Altın Fiyatları

Gram altın: 908 TL
Çeyrek altın: 1495 TL
Yarım altın: 2995 TL
Tam altın: 5964 TL
Cumhuriyet altını: 6109 TL

Serbest piyasada çeyrek altın zirveden çakıldı! İşte Kapalıçarşı'da 6 Nisan gram altının yeni fiyatı! ile ilgili etiketler Kapalıçarşı altın fiyatları gram altın çeyrek altın serbest piyasa
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.