Serbest piyasada çeyrek altın zirvede! Kapalıçarşı'da Cumhuriyet altını ve gram altının yeni fiyatı!

Haftanın son günü olan Cuma sabahında piyasada çeyrek altın fiyatı yükselişte. Gram altın 795 TL, çeyrek altın 1.306 TL, ve Cumhuriyet altını da 5.314 TL’den alıcı buldu. İşte 14 Ocak Kapalıçarşı’da gram altın fiyatı…

Serbest piyasada altın fiyatları 14 Ocak sabahına yeniden bir hareketlilik içinde başlarken en büyük şok çeyrek altından geldi. Düne göre yükselişte olduğu gözlemlenen çeyrek altın, uzmanlarca Fed'in faiz artırım sürecine dair her türlü açıklama ve verinin altın fiyatları üzerinde etkili olmaya devam ettiğini belirttiler.

14 Ocak Cuma gününde Kapalıçarşı’da çeyrek altın 1.306 TL, gram altın 795 TL, yarım altın 2.613 TL, tam altın 5.175 TL ve Cumhuriyet altını da 5.316 TL’den işlem gördü.

Serbest piyasada çeyrek altın zirvede! Kapalıçarşı'da Cumhuriyet altını ve gram altının yeni fiyatı!

İşte 14 Ocak 2022 Altın Fiyatları

Çeyrek altın: 1.306 TL
Gram altın: 795 TL
Yarım altın: 2.613 TL
Tam altın: 5.175 TL
Cumhuriyet altını: 5.316 TL

Serbest piyasada çeyrek altın zirvede! Kapalıçarşı'da Cumhuriyet altını ve gram altının yeni fiyatı! ile ilgili etiketler altın fiyatları Güncel altın fiyatları gram altın çeyrek altın cumhuriyet altını
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.