Serbest piyasada çeyrek altın yeniden çıkışta! İşte Kapalıçarşı'da 5 Temmuz gram altının yeni fiyatı

Altın fiyatları haftanın ikinci gününde bayram öncesinde yükselişe geçti. Serbest piyasada; gram altın 984 TL, çeyrek altın ise 1620 TL’den işlem görüyor. İşte, Kapalıçarşı’da 5 Temmuz güncel altın fiyatları…

Asya piyasalarının açılması sonrasında yükselişe geçen altın fiyatları yakından takip ediliyor. Yatırımcıların artan faiz oranlarıyla birlikte metale olan ilginin daha da azalacağını ön görmesiyle altın fiyatları uçuşa geçiyor. 

Son 4 toplantı çerçevesinde 500 baz puan indirimine giden Merkez Bankası faiz kararı yeni tarihi ise 21 Temmuz Perşembe olarak açıklandı.

5 Temmuz Salı sabahında serbest piyasada; gram altın 984 TL, çeyrek altın 1620 TL, yarım altın 3248 TL, tam altın 6466 TL, Cumhuriyet altını da 6624 TL’den işlem görüyor.

Serbest piyasada çeyrek altın yeniden çıkışta! İşte Kapalıçarşı'da 5 Temmuz gram altının yeni fiyatı

Kapalıçarşı Güncel Altın Fiyatları 4 Temmuz

Gram altın: 984 TL
Çeyrek altın: 1620 TL
Yarım altın: 3248 TL
Tam altın: 6466 TL
Cumhuriyet altını: 6624 TL

Serbest piyasada çeyrek altın yeniden çıkışta! İşte Kapalıçarşı'da 5 Temmuz gram altının yeni fiyatı ile ilgili etiketler Kapalıçarşı serbest piyasa gram altın çeyrek altın
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.