Serbest piyasada çeyrek altın rekora doymuyor! İşte Kapalıçarşı'da 9 Haziran gram altının yeni fiyatı

Dikkatler Avrupa Merkez Bankası'nın (ECB) yapacağı para politikası toplantısına çevrilmişken altın fiyatları haftanın sonuna doğru çıkışına devam etti. Serbest piyasada; gram altın 1023 TL, çeyrek altın ise 1683 TL’den işlem gördü. İşte, Kapalıçarşı’da 9 Haziran güncel altın fiyatları…

Avrupa Merkez Bankası (ECB) tarafından bugün açıklanacak olan para politikası toplantısı büyük bir önem arz ederken bankanın ayrıca bu toplantı çerçevesinde varlık alımlarını bu ay sonunda durduracağını duyurmasına da artık kesin gözüyle bakılıyor.

Para piyasalarındaki fiyatlamalarda ECB'nin faiz artışı konusunda nasıl bir yol izleyeceği konusunda bazı belirsizlikler bulunsa da bankanın yıl sonuna kadar 130 baz puan faiz artırması bekleniyor.

9 Haziran Perşembe sabasında serbest piyasada; gram altın 1023 TL, çeyrek altın 1684 TL, yarım altın 3373 TL, tam altın 6718 TL ve Cumhuriyet altını da 6880 TL’den işlem görüyor.

Serbest piyasada çeyrek altın rekora doymuyor! İşte Kapalıçarşı'da 9 Haziran gram altının yeni fiyatı

İşte Kapalıçarşı’da 9 Haziran Güncel Altın Fiyatları

Gram altın: 1023 TL
Çeyrek altın: 1684 TL
Yarım altın: 3373 TL
Tam altın: 6718 TL
Cumhuriyet altını: 6880 TL

Serbest piyasada çeyrek altın rekora doymuyor! İşte Kapalıçarşı'da 9 Haziran gram altının yeni fiyatı ile ilgili etiketler Kapalıçarşı altın fiyatları gram altın çeyrek altın serbest piyasa
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.