Serbest piyasada çeyrek altın dibe düştü! İşte yılbaşı öncesinde yeni gram altın fiyatı!

Haftanın ikinci gününde yılbaşına az bir zaman kala tarihler 28 Aralık 2021 Salı’yı gösterdiğinde gram altın, çeyrek altın, yarım ve tam altında son fiyatlar yakından izleniyor. Serbest piyasa verilerine göre; dolarda yaşanan düşüş ile birlikte çeyrek ve gram altın dip seviyelerine doğru ilerliyor. İşte 28 Aralık altın fiyatları…

Yeni yıla az bir zaman kala 28 Aralık Salı gününde gram altın 678 TL, çeyrek altın ise 1113 TL’den işlem görüyor. Döviz kuru ile beraber vatandaşlar tarafından büyük rağbet gören altın fiyatlarında yaşanan hareketlilik dip seviyelerine doğru ilerliyor.

Aralık ayının hemen başında rekor bir artışla 1000 TL’nin üzerine kadar çıkan gram altın son olarak Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamaları ve Kur korumalı TL vadeli mevduat hesabı sonrasında 600 TL seviyelerine kadar gelmişti.

İşte 28 Aralık Salı gününde altın fiyatları:

Gram altın: 677 TL
Çeyrek altın:
1.112 TL
Yarım altın:
2.224 TL
Tam altın:
4.405 TL

Serbest piyasada çeyrek altın dibe düştü! İşte yılbaşı öncesinde yeni gram altın fiyatı!

 

Serbest piyasada çeyrek altın dibe düştü! İşte yılbaşı öncesinde yeni gram altın fiyatı! ile ilgili etiketler altın fiyatları serbest piyasa gram altın çeyrek altın tam altın yarım altın
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.