Serbest piyasada çeyrek altın çakıldı! İşte Kapalıçarşı'da 25 Ocak gram altının güncel fiyatı!

Salı gününde piyasaların açılmasından sonra altın fiyatları yeniden gündeme geldi. Kapalıçarşı'da 25 Ocak gününde gram altın 796 TL, çeyrek altın ise 1.308 TL'den işlem gördü. İşte serbest piyasada güncel altın fiyatları…

Haftanın ikinci gününde Salı sabahında Serbest piyasalar açıldıktan sonra Kapalıçarşı’da altın fiyatları yatırımcılar tarafından büyük bir ilgi gördü. 25 Ocak Salı gününde para politikasının yakın bir zamanda sıkılaşacağına ve Omicron varyantının küresel büyümeye yarattığı risklere odaklanmasıyla yeni haftada altın fiyatlarının dalgalı bir seyir yaşanacağından söz edildi.

Pazar gününde serbest piyasada gram altın 796 TL, çeyrek altın 1.308 TL, yarım altın 2.615 TL, tam altın 5.177 TL, Cumhuriyet altını da 5.318 TL’den alıcı buldu.

Serbest piyasada çeyrek altın çakıldı! İşte Kapalıçarşı'da 25 Ocak gram altının güncel fiyatı!

25 Ocak Güncel Altın Fiyatları

Gram altın: 796 TL
Çeyrek altın: 1.308 TL
Yarım altın: 2.615 TL
Tam altın: 5.177 TL
Cumhuriyet altını: 5.318 TL

Serbest piyasada çeyrek altın çakıldı! İşte Kapalıçarşı'da 25 Ocak gram altının güncel fiyatı! ile ilgili etiketler Kapalıçarşı altın fiyatları gram altın çeyrek altın serbest piyasa
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.