Serbest piyasada çeyrek altın 31 lira kaybettirdi! İşte Kapalıçarşı'da 16 Temmuz çeyrek altın fiyatı

Borsa İstanbul'un hafta sonunda kapalı olmasıyla Asya piyasaları öncesinde altın fiyatlarında düşüş devam ediyor. Son olarak serbest piyasada; gram altın 955 TL, çeyrek altında 1572 TL'den işlem görüyor. İşte, Kapalıçarşı’da 16 Temmuz güncel altın fiyatları…

Hafta sonunda Cumartesi günü altın fiyatlarında düşüş yaşanıyor. Yatırımcıların son günlerde gözdesi haline gelen ayrıca da hem gün içerisinde hem de haftalık olarak hareketli bir grafik çizen altın fiyatları mercek altına alınıyor.

Analistler, piyasa beklentilerini aşan Haziran ayı enflasyonunun ABD Merkez Bankasının (Fed) Temmuz toplantısında 75 baz puanlık faiz artışına gideceğine yönelik beklentileri güçlendirdiğini, 100 baz puanlık faiz artışı beklentilerinin ise yüzde 30'a çıktığını ifade etmişlerdi.

21 Temmuz tarihinde açıklanacak olan Merkez Bankası faiz kararı öncesinde 16 Temmuz Cumartesi gününde serbest piyasada; gram altın 955 TL, çeyrek altın 1572 TL, yarım altın 3150 TL, tam altın 6272 TL ve Cumhuriyet altını da 6424 TL’den işlem görüyor.

Serbest piyasada çeyrek altın 31 lira kaybettirdi! İşte Kapalıçarşı'da 16 Temmuz çeyrek altın fiyatı

Kapalıçarşı Güncel Altın Fiyatları 16 Temmuz

Gram altın: 955 TL
Çeyrek altın: 1572 TL
Yarım altın: 3150 TL
Tam altın: 6272 TL
Cumhuriyet altını: 6424 TL

 

Serbest piyasada çeyrek altın 31 lira kaybettirdi! İşte Kapalıçarşı'da 16 Temmuz çeyrek altın fiyatı ile ilgili etiketler Kapalıçarşı altın fiyatları çeyrek altın gram altın serbest piyasa
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.