Serbest piyasada BDDK hamlesiyle çeyrek altın dibe çakıldı! İşte Kapalıçarşı'da 25 Haziran gram altının yeni fiyatı!

BDDK tarafından ticari kredilerde yeni alınan kararın duyurulması sonrasında altın fiyatları dibe çakıldı. Borsa İstanbul hafta sonu tatiline girerken serbest piyasada; gram altın 987 TL, çeyrek altın ise 1626 TL’den işlem gördü. İşte, Kapalıçarşı’da 25 Haziran güncel altın fiyatları…

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) tarafından alınan yeni karar doğrultusunda finansal istikrarın güçlendirilmesine yönelik yeni adımlar atıldı. Kaynakların daha verimli kullanılarak kredi sisteminin etkin bir şekilde çalışmasına yönelik olarak koordineli makro ihtiyati adımlar atılması altın fiyatlarının çakılmasına neden oldu.

Borsa İstanbul’un kapanışı sonrasında serbest piyasada; gram altın 987 TL, çeyrek altın 1626 TL, yarım altın 3255 TL, tam altın 6482 TL ve Cumhuriyet altını da 6644 TL’den işlem gördü.

Serbest piyasada BDDK hamlesiyle çeyrek altın dibe çakıldı! İşte Kapalıçarşı'da 25 Haziran gram altının yeni fiyatı!

İşte Kapalıçarşı’da 25 Haziran Güncel Altın Fiyatları

Gram altın: 987 TL
Çeyrek altın: 1626 TL
Yarım altın: 3255 TL
Tam altın: 6482 TL
Cumhuriyet altını: 6644 TL

Serbest piyasada BDDK hamlesiyle çeyrek altın dibe çakıldı! İşte Kapalıçarşı'da 25 Haziran gram altının yeni fiyatı! ile ilgili etiketler Kapalıçarşı altın fiyatları gram altın çeyrek altın serbest piyasa
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.