Serbest piyasada 22 ayar bilezik yükselişte! İşte 18 Ocak gram gümüşün yeni fiyatı!

Serbest piyasada 22 ayar bilezik ile gümüş fiyatları artan altın fiyatları sonrasında yatırımcılar tarafından yakından takip edilmektedir. İşte 18 Ocak güncel bilezik ve gümüş fiyatları…

Güncel altın fiyatları olan gram ve çeyrek altının yanı sıra yatırımcılar 22 ayar bilezik ve gümüş fiyatlarına da ağırlık vermeye başladı. Yatırımcıların para politikasının yakında sıkılaşacağına ve Omicron varyantının küresel büyümeye yarattığı risklere odaklanmasıyla dalgalı bir seyir izleyen bilezik ve gümüş fiyatları yoğun ilgi görmektedir.

Yeni haftada 18 Ocak 2022 Salı gününde serbest piyasada 22 ayar bilezik 719 TL, gümüşün gramı ise 9.98 TL’den alıcı buldu.

Serbest piyasada 22 ayar bilezik yükselişte! İşte 18 Ocak gram gümüşün yeni fiyatı!

İşte 18 Ocak güncek bilezik ve gümüş fiyatları

22 ayar bilezik: 719 TL
Gümüş (gr): 9.98 TL

Serbest piyasada 22 ayar bilezik yükselişte! İşte 18 Ocak gram gümüşün yeni fiyatı! ile ilgili etiketler bilezik fiyatları gümüş fiyatları serbest piyasa
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.