Seray Sever o görüntü ile ilgili konuştu!

Yıllar önce Ali Poyrazoğlu'nun programına konuk olan Seray Sever, magazin tarihine geçen o görüntüleri ile ilgili ilk kez konuştu.

Oyuncu ve sunucu Seray Sever katıldığı magazin programında yıllar önce Ali Poyrazoğlu ile yaşadığı olayla ilgili açıklama yaptı.

ALİ POYRAZOĞLU AÇIKLAMASI

Yıllar önceki görüntülerinin tartışıldığı 2. Sayfa programında sunucular, tiyatro sanatçısı Ali Poyrazoğlu ile yaşanan anları Sever'e hatırlatıldı. Seray Sever, Poyrazoğlu'nun kendisini bir anda kucakladığı ve herkesi şaşırtan bir harekette bulunduğu o görüntülerle ilgili konuştu.

Seray Sever o görüntü ile ilgili konuştu!

"BANA SARILDI VE KALDIRDI"

Sever: "Ali Poyrazoğlu bana sarıldı ve kaldırdı o dönemler sert bir tiptim sanırım yaptığım işler fazlaca dikkat çekiyor ve abartılıyordu. O dönem olay çok büyüdü ve kadın hakları dernekleri bile araya girdi ama o bir şov programıydı ve hareketi yapan kişi de Ali Poyrazoğlu ne onun kendisinden söz ettirmeye ihtiyacı var ne de hareketin arkasında başka bir sebep aramaya…" şeklinde konuştu.

 

Seray Sever o görüntü ile ilgili konuştu! ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.