Seray Sever kimdir, kaç yaşında? Instagram adresi ne?

Sosyal medyada yaptığı paylaşım ile gündem olan Seray Sever kimdir, kaç yaşında araştırılmaya başlandı. Sizler için Seray Sever’in hayatını derledik. 1973 yılında dünyaya gelmiş olan Sever’in hayatı haberimizde.

Seray Sever yaptığı bir paylaşım ile gündem oldu. Takipçilerinden büyük tepki toplayan Seray Sever’in hayatını sizler için araştırdık. Seray Sever kimdir, kaç yaşında merak ediliyor. Son zamanlarda Doya Doya Moda adlı moda yarışmasında jüri üyeliği yapmakta olan Seray Sever kimdir, kaç yaşında detaylar haberimizde.

Seray Sever kimdir?

 Seray Sever 27 Şubat 1973 yılında dünyaya gelmiştir. 47 yaşındaki başarılı şarkıcı, sunucu İstanbulludur. Eğitim hayatı lisede Doğuş Koleji ardından da Boğaziçi Üniversitesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Ekonomi Bölümünde tamamlamıştır. Öğrenimi sırasında TÜBİTAK Matematik Ödüllerinde derece almıştır.

Seray Sever kimdir, kaç yaşında? Instagram adresi ne?

Boğaziçi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Ekonomi Bölümü mezunu olmuştur. Müzik kariyerine Şubat 2006 yılında 5 şarkılık "Yeni Bir Karar" adlı albümünü çıkararak yapmıştır. Bu albümde yer alan İçim Yanıyor ve Yeni Bir Karar adlı şarkıların video klipleri yayınlanmıştır.

İş hayatı2008 yılında dizi, TV programları, reklam ve sinema prodüksiyonları yapmakta olan şirket Zodyak Prodüksiyon'u kurmuştur. Tekin Acar Kozmetik ortaklığı ile dünyaca ünlü kozmetik üreticisi Kiehl's markasını Türkiye'ye getiren isimdir.

Seray Sever kimdir, kaç yaşında? Instagram adresi ne?

Instagram adresi ne?

Ünlü sanatçının Instagram adresine Seray Sever (@seraysever) kullanıcı adı ile ulaşabilirsiniz.

Seray Sever kimdir, kaç yaşında? Instagram adresi ne? ile ilgili etiketler Seray Sever kimdir kaç yaşında Instagram adresi ne
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.