Seray Sever ile Eray Sünbül'ün ikiz bebekleri dünyaya geldi

49 yaşındaki oyuncu ve sunucu Seray Sever ile 2018 yılında hayatını birleştirdiği kendisinden 10 yaş küçük eşi Eray Sünbül'den güzel haber geldi. İkili bu sabah Sofia ve Alya adını verdikleri ikiz bebeklerini kucaklarına alarak ilk kez anne - baba olmanın mutluluğunu yaşadılar.

Seray Sever bu sabah doğum yaptı. İlk evliliğini 2018 yılında kendisinden 10 yaş küçük Eray Sünbül ile yapan 48 yaşındaki sunucu, oyuncu ve şarkıcı Seray Sever ikiz bebeklerini dünyaya getirdi.

SOFİA VE ALYA BEBEK DÜNYAYA GÖZLERİNİ AÇTI

Seray Sever bu sabah Altunizade’de bulunan özel bir hastanede ikiz bebeklerini kucağına aldı. Doğumu gerçekleştiren Dr. Murat Emanetoğlu, Seray Sever ve ikizleri Sofia ve Alya’nın sağlık durumlarının iyi olduğunu bildirdi.

Seray Sever ile Eray Sünbül'ün ikiz bebekleri dünyaya geldi

DOĞUMDAN KISA SÜRE ÖNCE BABASINI KAYBETMİŞTİ...

Seray Sever'in 74 yaşındaki babası Tamer Sever geçtiğimiz Mart ayında koronavirüse yakalanmış ve durumu ağırlaşınca hastaneye kaldırılmıştı. Seray Sever'in babası Tamer Sever, Bodrum'da tedavi gördüğü hastanede 8 Mart'ta hayatını kaybetmişti. Doğuma sayılı günler kala babasını kaybeden Seray Sever, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda ''Tam babam ilk defa dede olacak, torunlarını kucaklayacak sevinci yaşarken herşey boğazıma düğümleniyor...'' ifadelerini kullanmıştı. Seray Sever'in babası torunları Sofia ve Alya'yı göremedi.

Seray Sever ile Eray Sünbül'ün ikiz bebekleri dünyaya geldi - Resim : 2

 

Seray Sever ile Eray Sünbül'ün ikiz bebekleri dünyaya geldi ile ilgili etiketler Seray Sever Eren Sünbül doğum
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.