Seray Kaya'nın 'Bir Küçük Gün Işığı' dizisindeki partneri Berk Oktay oldu

Yapımını NGM’nin, yapımcılığını ise Nazlı Heptürk’ün üstlendiği “Bir Küçük Gün Işığı”nın erkek başrol oyuncusu da belli oldu. Ekranın sevilen ismi Berk Oktay, atv’nin yeni sezonda izleyici ile buluşacak iddialı dizisinde Seray Kaya’nın partneri oldu.

''Bilemezsin, belki de en büyük hediyedir dayanamayacağını sandığın acılar...'' mottosuyla yola çıkan Bir Küçük Gün Işığı dizisi duygu dolu hikâyesiyle atv’nin yeni sezonunda ekranlara gelmek için hazırlıklarına başladı.

Seray Kaya'nın 'Bir Küçük Gün Işığı' dizisindeki partneri Berk Oktay oldu

BERK OKTAY VE SERAY KAYA BAŞROLDE

Senaryosunu Özgür Evren Heptürk’ün kaleme aldığı yönetmen koltuğunda ise Emre Kabakuşak’ın oturduğu dizide Seray Kaya Elif, Berk Oktay ise Fırat karakterine hayat verecek.

Seray Kaya'nın 'Bir Küçük Gün Işığı' dizisindeki partneri Berk Oktay oldu - Resim : 2

İKİLİ İLK KEZ OKUMA PROVALARINDA BİR ARAYA GELDİLER

İkili NGM’de gerçekleşen okuma provasında ilk kez bir araya gelerek
objektiflere birlikte poz verdiler.

Seray Kaya'nın 'Bir Küçük Gün Işığı' dizisindeki partneri Berk Oktay oldu - Resim : 3


Cast ve ön hazırlık çalışmaları devam eden dizi Temmuz ayında sete çıkacak. Sıcacık anlatımı ve kalplere dokunan hikayesi ile “Bir Küçük Gün Işığı” yeni
sezonda atv’de izleyiciyle buluşacak.

 

Seray Kaya'nın 'Bir Küçük Gün Işığı' dizisindeki partneri Berk Oktay oldu ile ilgili etiketler Seray Kaya Berk Oktay Bir Küçük Gün Işığı
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.