Seray Kaya, vertigo hastalığına yakalandı!

Sosyal medya hesabını aktif kullanan oyuncu Seray Kaya, bu sefer yaptığı paylaşımla takipçilerini korkuttu. Boyunlukla verdiği pozu yayınlayan Kaya, vertigo hastalığına yakalandığını duyurdu.

Sosyal medyadan boyunlukla çekildiği bir kareyi paylaşan Seray Kaya, daha sonra kendisine ne olduğunu merak eden hayranlarının merakını gidermek için vertigo hastalığına yakalandığını açıkladı.

Seray Kaya, vertigo hastalığına yakalandı!

29 yaşındaki oyuncu, paylaşımına "Beni bir sal vertigo" notunu düştü.

Hayranları, Seray Kaya'ya geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

VERTİGO NEDİR?

Vertigo, iç kulakta sıvı olması, migren ve iç kulak iltihabı şeklinde ortaya çıkan bir hastalıktır. Genelde atakların başlaması ile ortaya çıkar. Baş dönmeleri şeklinde ortaya çıkabilen bu ataklar 1-2 dakika sürebilir ya da saatlerce veya 1-2 gün şeklinde de devam edebilir.

Baş dönmesi ataklarının yanında bazen kulak çınlamaları, işitme kayıpları, denge bozukluğu, bilinçte zayıflama ve yürümede zorluk da yaşanabilen belirtiler arasındadır. Atakların aşırı şiddetlenmesi durumlarında ise; midede bulantı, kusma, anormal göz hareketleri ve terlemeler ortaya çıkabilmektedir.

 

Seray Kaya, vertigo hastalığına yakalandı! ile ilgili etiketler Seray Kaya vertigo vertigo nedir
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.