'CHP'de taciz, tecavüz tabi ki olacak!'

CHP'de meydana gelen taciz ve tecavüz vakaları TBMM'nin de gündemine taşındı. Konuya ilişkin söz alan CHP İstanbul Milletvekili Saliha Sera Kadıgil Sütlü ise suçu yine AK Partiye atarak "Bakın şimdi CHP'nin içinde taciz ve tecavüz vakaları oldu mu? Oldu. Tabii ki olacak." şeklinde skandal ifadeler kullandı.

CHP’li yerel yönetimlerde yaşanan taciz olayları ile ilgili 16 gündür sessizliğini koruyan Kemal Kılıçdaroğlu, tacizcilere tepki göstermek yerine, skandalları ortaya çıkanları edenleri hedef aldı. CHP İstanbul Milletvekili İstanbul Milletvekili Saliha Sera Kadıgil Sütlü ise  TBMM'de skandal ifadeler kullanarak AK Parti'yi suçladı.

Yaşanan skandallar TBMM'nin de gündeme gelince CHP İstanbul Milletvekili Saliha Sera Kadıgil Sütlü söz aldı.

"TABİ Kİ OLACAK" DEYİP AK PARTİ'Yİ SUÇLADI

Sütlü, "Bakın şimdi CHP'nin içinde taciz ve tecavüz vakaları oldu mu? Oldu. Tabii ki olacak. Toplumsal cinsiyet eşitliğine sahip olmayan bir ülkede yaşıyoruz ve 18 yıldır sizin iktidarınızda yaşıyoruz" şeklinde akılalmaz sözler sarf etti.

 

'CHP'de taciz, tecavüz tabi ki olacak!' ile ilgili etiketler CHP Taciz Tecavüz TBMM Serra Kadıgil

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.