Şentop EYT görüşmeleri için tarih verdi

TBMM Genel Kurulu’nun 5-16 Aralık tarihleri arasında Bütçe görüşmeleri yapacağına dikkati çeken Şentop, bu tarihten itibaren Meclis’e gelmesi durumunda EYT görüşmelerinin yapılabileceğini duyurdu.

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Mustafa Şentop, resmi temaslarda bulunmak üzere beraberindeki parlamento heyeti ile birlikte geldiği Avusturya’nın başkenti Viyana’da açıklamalarda bulundu.

Kendisine Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) konusuna ilişkin yöneltilen soruyu yanıtlayan TBMM Başkanı Şentop, bu hafta Meclis’in gündeminin belirli olduğunu ve EYT görüşmelerinin masada olmadığını belirtti. 

16 ARALIK'TAN SONRA

Gelecek hafta 5-16 Aralık tarihleri arasında ise Bütçe görüşmelerinin gerçekleştirileceğini dile getiren Şentop, Meclis’e gelmesi durumunda EYT konusunun ne zaman görüşüleceğine ilişkin soruyu, “16 Aralık’tan sonra görüşme imkanı var.” şeklinde yanıtladı.

Şentop EYT görüşmeleri için tarih verdi ile ilgili etiketler Son dakika EYT Mustafa Şentop
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.