Şentop: En ağır ceza verilmeli

TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Muğla'da katledilen üniversite öğrencisi Pınar Gültekin cinayetine ilişkin sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. Herkesin olaya aynı hassasiyeti göstermesi gerektiğini söyleyen Şentop, "Kadınlara uygulanan her türlü şiddet ve istismara hukuk önünde en ağır cezalar verilmeli" ifadesini kullandı.

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Mustafa Şentop, Muğla'da üniversite öğrencisi Pınar Gültekin'in öldürülmesine ilişkin olarak kişisel Twitter hesabında açıklamada bulundu.

Gültekin'in ailesine sabır dileyen Şentop, "Gencecik bir kızımızın daha hayalleri bir cani tarafından yok edildi. Kadınlara uygulanan her türlü şiddet ve istismara hukuk önünde en ağır cezalar verilmeli ve hepimiz aynı hassasiyeti göstermeliyiz" ifadesini kullandı.

Şentop: En ağır ceza verilmeli

Şentop: En ağır ceza verilmeli ile ilgili etiketler cinayet TBMM Mustafa Şentop Twitter pınar gültekin
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.