Şenol Güneş'ten Ümit Özat için iğneleyici yorum

Şeol Güneş, Beşiktaş - Gençlerbirliği mücadelesinde tartıştığı Ümit Özat hakkında iğneleyici yorumlarda bulundu.

Vodafone Arena'da oynanan Beşiktaş - Gençlerbirliği karşılaşmasında konuk takımın teknik direktörü Ümit Özat'la bir gerginlik yaşayan Şenol Güneş o anları anlattı.

Tecrübeli teknik adam, Ümit Özat'la yaşadığı tartışma için, "Ümit Özat çok iyi bir futbolcuydu. Sahada gerginlikler olur. Bunlar normal şeyler. O fiziğine rağmen Ümit oradan o hızla benim yanıma geldi. Elimi öpmeye gelmiştir" diyerek iğneleyici bir ifade kullandı.

Maçı yorumlayan Güneş, "Maçı kazanmayı hak eden takımdık. Oyun başında Gençlerbirliği, dirençli, savaşçı, agresif ve fazlasıyla sert oynadı. Oldukça fazla faul düdüğü çaldı. Biz de yavaş top çevirdik. İlk yarıda çıkarken sıkıntı yaşadık ama ikinci yarı Gençlerbirliği santrayı geçemedi. Gençlerbirliği de iyi bir takım. Elinden gelen gayreti gösterdiler. Seyirci ile bütünleşen takım galibiyeti hak etti" değerlendirmesini yaptı.

Şenol Güneş'ten Ümit Özat için iğneleyici yorum ile ilgili etiketler Şenol Güneş Ümit Özat Beşiktaş Gençlerbirliği
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.