Şenol Güneş'ten sürpriz transfer! Bakü'ye boşuna gitmemiş...

Azerbaycan'da yayınlanan Futbol+ gazetesindeki habere göre Beşiktaş, Qarabağ takımının genç yıldızı Mahir Madatov'u kadrosuna katıyor.

Beşiktaş'ın kendisi için teklif yaptığı belirtilen 20 yaşındaki futbolcu için Bakü'ye siyah-beyazlılardan yetkili isimler gitti. Teknik direktör Kurban Kurbanov'un oyuncuyu bırakmaya karşı olmadığı, transferin yönetimler arasındaki anlaşmaya kaldığı ifade edildi.

ŞENOL GÜNEŞ BOŞUNA GİTMEMİŞ

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş geçtiğimiz haftalarda Qarabağ-Chelsea maçını izlemek üzere Bakü'ye gitmiş, Kurbanov ile de bir araya gelmişti. Güneş'in bu karşılaşmaya ziyaretinin tesadüf olmadığı yorumları yapıldı. Deneyimli teknik adam bu maçta oyuncuyu izledi, Kurbanov ile olan sohbetinde Mahir de konuşuldu.

SÜPER SOLAK, YÜKSELEN YILDIZ

Azeri futbolcu 17 yaşından beri üç yıldır ülkenin birinci liginde forma giyiyor. FC Bakü takımından iki yıl önce Qarabağ'a transfer oldu. Sol kanatta ileri dönük görev alan Mahir, sürati, çalımları, müthiş sol ayağıyla ve her geçen gün yükselen performansıyla dikkat çekiyor.

hkdshfjsdhjksdgfjhsdf

DEVLERE KARŞI FORMA GİYDİ

Azerbaycan genç milli takımlarının ardından A Milli Takım'da da forma giymeye başlayan futbolcu, bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde de Chelsea, Roma gibi takımlar karşısında görev alarak genç yaşında önemli tecrübe kazandı. Ligde oynadığı 11 maçta 6 gol-4 asiste imza attı.

Şenol Güneş'ten sürpriz transfer! Bakü'ye boşuna gitmemiş... ile ilgili etiketler Şenol Güneş Beşiktaş Transfer karabağ mahir madatov
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.