Şenol Güneş'ten Quaresma'ya fırça

Şenol Güneş, Trabzonspor maçında Yusuf Erdoğan'a sert bir faul yapan Quaresma'yı fırçaladı.

Beşiktaş'ta Trabzonspor önünde alınan galibiyet moralleri yerine getirdi. Şenol Güneş milli maç arasından sonra oynayacakları 4 maça odaklanırken bu karşılaşmaları en kritik eşik olarak ilan etti.

Lider Başakşehir'in 2 puan gerisinde olan Beşiktaş sırasıyla Adanaspor, Başakşehir, F.Bahçe ve Bursaspor ile oynayacak. Güneş'in bu maçlara takımı özel olarak hazırlayacağı öğrenilirken özellikle Başakşehir ve Fenerbahçe ile oynayacakları maçları dönüm noktası olarak gördüğü ortaya çıktı.

Başakşehir'i Arena'da konuk edecek olan Beşiktaş ardından F.Bahçe ile deplasmanda karşı karşıya gelerek önemli bir sınav verecek.

HEDEF 12 PUAN

Şenol Güneş'in bu süreçte Fenerbahçe- Galatasaray maçının olmasını bir avantaj olarak gördüğü belirlendi. Bu maçın her sonucunun kendilerine yarayacağını düşünen Güneş, Galatasaray'ın Bursaspor ile Başakşehir'in Trabzonspor ile oynayacak olmasını da bir avantaj olarak görüyor. Beşiktaş Teknik Direktörü 4 maçtan 12 puan çıkararak rakipleriyle arasındaki puan farkını açmayı hedeflediği belirlendi.

KENDİNE HAKİM OL TAKIMI YAKACAKTIN

Trabzon maçında Yusuf Erdoğan'ı sakatlayan ancak kırmızı kart görmeyen Quaresma'ya Güneş'in tepki gösterdiği öğrenildi. Güneş'in, "Az kalsın takımı yakacaktın. Kendine hakim ol" dediği belirlendi..

Şenol Güneş'ten Quaresma'ya fırça ile ilgili etiketler Şenol Güneş Beşiktaş Ricardo Quaresma
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.