Şenol Güneş'ten maç sonrası değerlendirme...

Beşiktaş teknik Direktörü Şenol Güneş, 1-0 kazandıkları Gençlerbirliği maçı sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Süper Lig’de haftayı 2-2’lik Bursaspor beraberliğiyle kapatan Kara Kartal, Vodafone Park’taki ilk maçta 3-1’lik skorla devirdiği Gençlerbirliği ile Ankara 19 Mayıs Stadı’nda rövanş maçında karşılaştı. İlk maçta; Mustafa Pektemek, Alvaro Negredo ve Anderson Talisca’nın golleriyle yarı finalin kapısını aralayan Kara Kartal, rövanş maçında da 1-0 galip geldi ve adını yarı finale yazdırdı.

Mücadelenin ardından Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş, önemli açıklamalarda bulundu.

İşte Güneş'in açıklamaları:

"Turu geçtiğimiz için mutluyuz. Ama oyun olarak düşündüğümüzün altında oynadık. Hak ettiğimiz bir tur oldu. Oyun tempomuz daha yüksek olmalıydı, daha çok pozisyona girmeliydik."

"Ne oldu bilmiyorum. Görüntülere bakarsanız 2 tane konuşmam var. Ümit Özat ile olan meseleyi medya başka yere götürdü."

"Onun için size Mevlana'nın bir sözünü söyleyeyim, ''Bazen diyorum ki söyle, ne olacak gitsin. Sonra diyorum söyleyince ne olacak, sus bitsin.''

Şenol Güneş'ten maç sonrası değerlendirme... ile ilgili etiketler Şenol Güneş Ümit Özat Beşiktaş Gençlerbirliği Mevlana
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.