Şenol Güneş'ten Loris Karius'a tam destek!

Beşiktaş'ın Alman kalecisi Loris Karius’un başarılı performansının arkasında teknik direktör Şenol Güneş var. En çok eleştirildiği dönemde talebesine tam destek veren tecrübeli teknik adam, haklı çıkmanın mutluluğunu yaşıyor.

Sabah Gazetesinden Ogün Şahinoğlu'nun haberine göre; Beşiktaş'ın Liverpool'dan iki yıllığına kiraladığı Loris Karius, son haftalarda ortaya koyduğu performansla hakkındaki kötü izlenime son verdi. Yediği hatalı goller nedeniyle eleştirilen Alman kaleciye, "Sana güveniyorum, tepkiler doğal. Senin kaliten ortada. Bunu sahaya yansıtabilirsen, her şey tersine çevrilecektir" diyerek sahip çıkan Güneş, şimdilerde talebesine verdiği desteğin karşılığını almanın mutluluğunu ve gururunu yaşıyor. Güneş'in, 0-0 biten Alanya maçında yaptığı kurtarışlar sonrası Karius'a, "Sana hep inandım. İnancımı boşa çıkarmadığın için teşekkür ediyorum. Senden isteğim aynı şekilde devam etmen" dediği öğrenildi.

Şenol Güneş'ten Loris Karius'a tam destek! ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.