Şenol Güneş'ten flaş Suarez açıklaması!

Şenol Güneş LASK Linz maçı sonrası stat zemininin bozukluğu ve Luis Suarez ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş, LASK Linz maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Haber7'nin haberine göre; Şenol Güneş'in sözleri şu şekilde;

''2-0 YAPSAK DAHA RAHAT OLURDU''

Kazanmamız gereken bir maçtı. Gol yemeden avantaj yakalamak istiyorduk. 1-0'da bir avantajdır. 2,3 yapabilirdik. Onların hiç pozisyonu yok. 2-0 yapsak daha rahat olurdu. Saha şartları, hava şartlarına rağmen oyuncularım elinden geleni yaptılar.

''ZEMİN, OYUN ŞEKLİMİZLE ÇELİŞMİYOR''

Zemin için çalışmalar devam ediyor. Maalesef oynadığımız ortam bizim oyun şeklimizle çelişiyor. Daha akıcı, daha pozisyonlu bir futbol yakalayabilirdik ama zemin engel oldu.

''OĞUZHAN GOL DE ATABİLİRDİ...''

Oğuzhan yetenekli, yaratıcı bir oyuncu. Sorumlulukları var. Gidip gelecek. Gol de atabilirdi bugün. Onları yapabilecek bir oyuncu. Hem ara pasları atabilen hem gol atabilen bir oyuncu. Hız olarak vites değiştirmede biraz daha faydalı olması lazım ama bugün bize yardımcı oldu.

''TRANSFERDE YÖNETİM UĞRAŞIYOR''

Transferler benim işim ama yönetim uğraşıyor zaten. Gelen, giden olabilir. Yaşıyoruz bunları, yeni bir şey değil. Biz takımı çalıştırıyoruz, elimizdekilerden en yüksek verimi almaya çalışıyoruz. Bizim yapacağımız iş çalışmak, çalışmak, çalışmak.

''KİMİ İSTİYORSUNUZ DİYORLAR, SUAREZ'İ İSTİYORUM''

Benim söylemediğim bir şeyi kendileri söyleyip, yorum yapıyorlar. Hoca hiçbir şeye karışmıyor diyorlar, çok karışıyorum aslında. Ben düşüncemi başkana, yönetime, oyuncular çok rahat söylüyorum ama ben medyaya söylemem. Kaleci konusunda, defans konusunda, forvet konusunda her şeyi söylüyorum ama ben yetkili değilim. Oyuncu almada yetkili değilim. Kimi istiyorsunuz diyorlar, Suarez'i istiyorum, çok basit. Başkan yarın görüşmeye gidelim diyebilir.

''ONLAR NE YAZARSA YAZSIN!''

Oyuncum bana para şikayeti ile gelmesin, benim şartım buydu. İşçilerim var, parasını vermiyorum ama tatil yapıyorum, olmaz. Sizi bıraktık da yabancı medyaya mı geçtik? Onlar ne yazarsa yazsın, bana ne! Vida'yı 2 aydır satıyorduk, Vida bizimle beraber. Negredo'yu satacaktık, Negredo bizimle beraber. Gereksiz konuşuyoruz. O kadar bilgilerim var ki, onları konuşalım.

Şenol Güneş'ten flaş Suarez açıklaması! ile ilgili etiketler Beşiktaş Şenol Güneş Luis Suarez
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.