Şenol Güneş'ten flaş Milli Takım açıklaması!

Süper Lig'in 22. haftasında Beşiktaş'ın Yeni Malatyaspor'u deplasmanda 2-1 yendiği maçın ardından Siyah-Beyazlı takımın teknik direktörü Şenol Güneş açıklamalarda bulundu. Güneş, basın toplantısında Milli Takım ile ilgili gelen soruyu cevapladı.

Beşiktaş'ın 2-1 kazandığı Yeni Malatyaspor maçının ardından Siyah-Beyazlı takımın teknik direktörü basın toplantısında konuştu. Adı bir süredir milli takım ile anılan Güneş milli takım sorularının sorulması üzerine, "Sezon sonunda oturup konuşuruz" diyerek milli görevi istediğini ifade etti.

Güneş, ayrıca yönetimin milli takımla görüşmek üzere kendisine izin verdiğini de dile getirdi.

Ay yıldızlı ekipte kısa süre önce teknik direktör Mircea Lucescu ile yollar ayrılmıştı.

Öte yandan Beşiktaş'ın Yeni Malatyaspor'u 2-1 mağlup ettiği maçın ardından teknik direktör Şenol Güneş mücadeleyi değerlendirdi. Güneş, Ljajic'in sarı kart gördüğü pozisyonunu da yorumladı.

İşte Şenol Güneş'in maç sonu yaptığı açıklamalar...

Zor maçı kolaylaştırdık. Oyunu erkenden de kopartabilirdik. Rakibin eksik kalmasını da iyi kullandık ama hak ettiğimiz bir maçı kazandık. Böyle kritik bir dönemde Malatya'yı Malatya'da yenmek önemliydi. bunun yanında hatalarımız da vardı ve bunları düzeltmemiz lazım.

Kaçan gollere ne diyorsunuz?

Siz ne diyorsunuz! Siz bulun bir ifade onu kullanayım. Kaçan goller sonrası hayıflanmak yerine üstüne gitmeliyiz. Oyuna dönmeliyiz.

LJAJİC'İN SARI KARTI

Ljajic'in gördüğü sarı kart kabul edilebilir değil. Ben maç sonunda o hatayı görünce moralim bozuluyor, üzülüyorum. Oyuncu da bunu yapmamalı.

Şenol Güneş'ten flaş Milli Takım açıklaması! ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.