Şenol Güneş'ten Aboubakar yorumu

Beşiktaş'ın Kayserispor'u deplasmanda yendiği maçta saç baş yolduran Aboubakar için Şenol Güneş'ten yorum geldi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Kayserispor galibiyeti sonrası açıklamalarda bulundu.

Karşılaşmayı değerlendiren Şenol Güneş, "Her şey düşündüğümüz gibi oldu. Rakip sert oynadı, hakem buna izin verdi. Burada ezildik. Sahayı kapatıp, çabuk çıkmayı düşünüyorlardı. Biz sahaya oyun başından itibaren kazanmak için çıktık ve bu galibiyeti hak ettik. Büyük takımlara karşı agresif, hızlı oynayan bir takıma karşı düşüncelerimiz gerçekleşti. Zaman zaman top kayıplarında topu kapmak için geç kalmamız bizi etkiledi. Tamamen oyunun kontrolü bizdeydi. Nakoluma'nın üst direkten dışarı giden topu dışında pozisyonları yok" dedi.

"ABOUBAKAR VE TALISCA'DA BU OLACAK"

Spor basınındaki "Vincent Aboubakar gol atarsa açılır" görüşüne katılıp katılmadığı sorulan Şenol Güneş, "Gole bizim de Aboubakar'ın da ihtiyacı var. çalıştı, iyiydi ama Aboubakar ve Talisca bu dalgalanmaları yaşayacaklar. İkisi de genç, yetenekli ama eksikleri de var. Biraz daha çalışmayla takıma katkı yapacaklar. Bunu yapacaklarını bekliyorum" açıklamasını yaptı.

Şenol Güneş'ten Aboubakar yorumu ile ilgili etiketler Vincent Aboubakar Beşiktaş Şenol Güneş
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.