Şenol Güneş’ten Aboubakar tepkisi

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, 3 günde 2 kırmızı kart gören Aboubakar'ın daha dikkatli olması gerektiğini söyleyerek Kamerunlu futbolcuyu uyardı.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, beraberliğin kendi hatası olduğunu söyledi. Talisca’yı daha fazla oyunda tutması gerektiğini dile getiren deneyimli teknik adam, Aboubakar’ın da daha dikkatli olması gerektiğini söyledi.

Güneş’in maç sonu açıklamaları şu şekilde:

Bu tip oyunlarda tempolu ve hızlı oynamak lazım. Pas yüzdesi yüksek olup top kayıpları çok oyunca etkisiz kaldı. Fiziksel ve zihinsel yoğunluğun takıma olumsuz etkisi vardı. İkinici yarıda rakip daha fazla baskı yapınca iki değişiklikle oyunu dengeye almaya çalıştık. 10 kişi kalınca oyun lehimize olmamaya başladı. Bizim direnci koymadığımız yerde onlar devreye girdi. 2 puan kaybetmeyi hak ettik.

10 kişi kalınca sıkıntı olacak tabii. Kalecinin önünde durmaya çalıştı. Hiç sarı kartlık pozisyona girmemesi gerekiyor. Geçen maçta yaptığı tamamen hataydı. Oyun içinde iş yapmaya çalışırken iki kere hata oldu. Doğru değil. Daha akılcı olması lazım. Onun gibi yetenekteki bir oyuncunun karşısında rakibin kart görmesi gerekiyor. Takımını 10 kişi bırakması doğru değil.

Oyuna bakıp da 10 kişi kalırsak 1 puan iyidir ama 1 puan bizim için hedef değil. Benim de bir hatam 2 oyuncu değiştirmek zorunda kaldık. Talisca daha iyi top tutabilirdi belki. Oyunculara diyecek bir şeyim yok elinden gelen mücadeleyi gösterdiler. Puan kaybında hatam varsa benim de hatam.

Şenol Güneş’ten Aboubakar tepkisi ile ilgili etiketler Şenol Güneş Beşiktaş Aboubakar kırmızı kart
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.