Şenol Güneş'in Borini ısrarı!

Beşiktaş'ta kanat takviyesi için çalışmalar sürüyor. Kartal, Fabio Borini görüşmelerinde Karagümrük ile anlaşmaya varamamıştı. İtalyan yıldız Fabio Borini için yaptığı öneri kabul edilmeyen Beşiktaş, deneyimli hocanın ısrarı üzerine yeni bir teklifle Karagümrük'ün kapısını çalmaya hazırlanıyor.

Beşiktaş'ın 1 milyon Euro önerisine karşın kırmızı-siyahlılar ayrıca N'Koudou'yu da istemiş ancak Kamerunlu oyuncu gitmek istemeyince transfer gerçekleşmemişti. Sabah'ta yer alan habere göre; bu gelişmenin ardından Şenol Güneş'in Borini isteğini tekrarladığı belirtildi. Kartal'ın oyuncu için rakamı 1 milyon 250 Euro'ya çıkacağı öğrenildi.

DJENEPO İÇİN 4 MİLYON EURO

Kanat arayışlarını yurtdışında da devam ettiren Beşiktaş, Moussa Djenepo için Southamptan'a son olarak 4 milyon Euro bonservis bedeli ve sonraki satışından pay teklifinde bulundu. Söz konusu rakamın 4 eşit taksit halinde ödenmesi şartı da İngiliz kulübüne iletildi.

Şenol Güneş'in Borini ısrarı! ile ilgili etiketler Fabio Borini Fatih Karagümrük Süper Lig Beşiktaş
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.