Aynı maddeden sevk edilen Şenol Güneş'e 1 maç, Fatih Terim'e 7 maç ceza!

PFDK kararlarının açıklanmasının ardından tartışmalar da ortaya çıkmaya başladı. Fatih Terim'e verilen 7 maçlık ceza akıllara Şenol Güneş'e geçen yıl verilen 1 maçlık cezayı getirdi.

Geçtiğimiz yıl Kasım ayında Fenerbahçe maçında hakeme küfrettiği gerekçesiyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 41. maddesi ile PFDK'ya sevk edilen Şenol Güneş'e en az 3 en fazla 7 maç ceza verilmesi bekleniyordu. Fakat Şenol Güneş 1 maç ceza almıştı.

PFDK'nın Şenol Güneş sevki sonrasında Güneş'in sevk maddesini değiştirmesi ve 1 maç ceza ile kurtulmasını sağlaması gündemi oldukça meşgul etmişti.

Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim'de yine Futbol Disiplin Talimatı'nın 41. maddesi ile PFDK'ya sevk edildi ve Terim'e ise 41. maddenin en yüksek sınırı olan 7 maç ceza verildi.

Galatasaray taraftarları bu olaya büyük tepki gösteriyor ve sosyal medyada kampanyalar başlatmayı planlıyor. 

Aynı maddeden sevk edilen Şenol Güneş'e 1 maç, Fatih Terim'e 7 maç ceza! ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.