Şenol Güneş: Ekonomiyi batırmış adam bana ekonomiden bahsediyor

A Milli Takım Teknik Direktör Şenol Güneş, Yiğit Bulut'un "Futbol hariç her şeyle ilgilenen milyonlar ödenen şımarık federasyon ve üyeleri" eleştirilerine aynı sertlikte cevap verdi. Güneş, "Ekonomiyi batırmış adam bana ekonomiden bahsediyor" dedi.

A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş, gazetecilerle görüntülü sohbet toplantısı gerçekleştirdi. UEFA Uluslar B Ligi'ndeki son maçında Macaristan'a deplasmanda 2-0 yenilerek C Ligi'ne düşen Ay-Yıldızlılar'da Güneş'in 6 maçta 1 galibiyetlik performansı eleştirilerin odak noktası haline gelmişti.

Yıllık 3.2 milyon euro maaş almasına yönelik eleştirilere değinen Güneş, "Benim maaşım belli, gidin merak ediyorsanız sorun. Bir haber yapmışlar, her yere dağıtmışlar gidiyor. Ekonomiyi batırmış adam bana ekonomiden bahsediyor. Ben para çalmadım ki! Ben çalışıyorum, çalıştığımın da karşılığını alıyorum. Beni kimse paspas yapamaz" ifadelerini kullandı. Tecrübeli çalıştırıcı, "Almanya 6 tane yedi diye dünya futbolundan yok mu oldu? Bu Milli Takım, sonuç alırsa iyi almazsa kötü mü diyeceğiz? Bunu yapmayalım" dedi.

Güneş'in "ekonomiyi batırmış" derken kastettiği isim Yiğit Bulut...

Yiğit Bulut, Macaristan yenilgisinin ve küme düşme faciasının ardından Twitter'da Güneş'e ve TFF'ye ağır sözlerle yüklenmişti:

Şenol Güneş: Ekonomiyi batırmış adam bana ekonomiden bahsediyor 

Şenol Güneş: Ekonomiyi batırmış adam bana ekonomiden bahsediyor ile ilgili etiketler Şenol Güneş Yiğit Bulut A Milli Takım
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.