Şenol Güneş yeni sezon için listesini tamamladı! O isimlere şok...

Son şampiyon Beşiktaş'ın tecrübeli çalıştırıcısı Şenol Güneş yeni sezon planlamasını yaptı...

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, yeni sezona yönelik planları hakkında yönetime bilgi verirken, geçen sezon kiralık verilen futbolcuların durumuna netlik kazandırdı. İşte Beşiktaş'ın kadro gündeminde olan futbolcular:

g1

GÖKHAN TÖRE

Uzun süren sakatlığını tamamen atlatarak oynayabilecek duruma gelen Gökhan Töre’nin kaliteli bir oyuncu olduğunun altını çizen Beşiktaş Teknik Direktörü’nün “Gökhan Töre hırslı ve yetenekli bir oyuncu. Kalmasını isterim ancak yurt içi ya da yurt dışından ciddi bir kiralama teklifi gelirse gönderebiliriz” dediği belirtildi.

Takımının öncelikle savunma ve forvete ihtiyacı olduğunu belirten Şenol Güneş, Gökhan Töre’nin kiralanmasından elde edilecek gelirin, bu mevkilere yapılacak transferde kullanılmasını istiyor.

g2Tecrübeli çalıştırıcı, başka takımlara kiralanan kaleci isimlerin performanslarını yakından takip ettiğini belirterek, bu oyuncuları önümüzdeki sezon da kadroda düşünmediğini ifade etti. İşte o isimler;

MUSTAFA PEKTEMEK
BOYKO
MİLOSEVİC
Öte yandan Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Milan’da oynayan eski futbolcuları Jose Sosa ve Paris Saint Germain’den Hatem Ben Arfa’nın kiralık olarak transferi için görüşmelere bugün başlıyor.

g3
Orman öncelikle Milano’da İtalyan kulübünün yöneticileriyle görüşüp, Sosa için resmi teklifte bulunacak. Beşiktaş Başkanı, Milan yönetimi ile anlaşma sağlayamadığı takdirde Paris’e gidip, Ben Arfa’nın kulübü Paris Saint Germain ile masaya oturacak.

Şenol Güneş yeni sezon için listesini tamamladı! O isimlere şok... ile ilgili etiketler Şenol Güneş Beşiktaş Gökhan Töre Jose Sosa Ben Arfa
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.