Şenol Güneş: Galatasaraylı arkadaşlarımızın bir rahatsızlığı var

A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş, yabancı sayısıyla ilgili görüşleri nedeniyle kendisini eleştiren bir kısım Galatasaray taraftarına "troll" dedi. Güneş, "Zaten 14 tane yabancı futbolcu ile devam ediliyor, devam etsin kardeşim. Benim söylediğim Türk futbolunun geleceğiyle ilgiliydi" sözleriyle kendisini savundu.

A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş, Riva'daki ofisinde basın mensuplarıyla video konferans yoluyla bir araya geldi. Sözünü sakınmayan Güneş'in eleştirilerinden bir kısım Galatasaray taraftarı da nasibini aldı.

Sınırsız yabancı uygulamasına karşı olmasıyla bilinen ve bu konuda Fatih Terim'le ters düşen deneyimli teknik adam, kendisine tepki göstermesi hakkında şunları söyledi:

"Galatasaraylı arkadaşlarımızın bir rahatsızlığı var, trolleri var bazı arkadaşların ama yabancı konusunda bir beklentisi olan teknik adam değilim. Zaten 14 tane yabancı futbolcu ile devam ediliyor, devam etsin kardeşim. Benim söylediğim Türk futbolunun geleceğiyle ilgiliydi. Hep speküle ediliyor. Sayı, yerli ve yabancı vesaire değildi, uzun vadeli bir olaydı. Sol bek konusu da öyle sürekli speküle ediliyor.

Ben üretimden yanayım, yerli üretimi de dahil. Başlı başına bir olay... Uluslararası alanda yarışacak yerli oyuncular çıkartmak zorundayız. Ben fikirlerimi söylerim, bunları bir kulüp için değil ülke futbolu için söylerim."

Şenol Güneş: Galatasaraylı arkadaşlarımızın bir rahatsızlığı var ile ilgili etiketler Şenol Güneş Galatasaray A Milli Takım
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.