Şenol Güneş kadın kavgasının ortasında kaldı! Tepkileri sosyal medyada gündem oldu

Trabzon'un Kunduracılar Caddesi'nde yürüyüş yapan Şenol Güneş, mağaza içinde kavga eden iki kadını izlerken görüntülendi. Tecrübeli teknik adamın bu halleri sosyal medyada büyük ilgi çekti.

Son olarak A Milli Takım'ı çalıştıran Şenol Güneş şu sıralar memleketi Trabzon'da bulunuyor. Şehir merkezinde bulunan bir vatandaşın çektiği videoda ise Şenol Güneş'in ilginç anları yer aldı.

Şenol Güneş kadın kavgasının ortasında kaldı! Tepkileri sosyal medyada gündem oldu

TECRÜBELİ HOCA SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

Trabzon'un Kunduracılar Caddesi'nde yürüyüş yapan tecrübeli teknik adam Şenol Güneş, mağaza içinde kavga eden iki kadını durarak ve tebessüm ederek izledi. Bu anları bir vatandaş kayıt altına aldı. O sırada mağaza çalışanının karşısındakine, "Polis çağırıyorum...'' dediği duyuldu. Mağaza sahibi ve müşterinin kavga ettiği görüntüler sosyal medyada gündem oldu.

Şenol Güneş kadın kavgasının ortasında kaldı! Tepkileri sosyal medyada gündem oldu - Resim : 2

Şenol Güneş kadın kavgasının ortasında kaldı! Tepkileri sosyal medyada gündem oldu ile ilgili etiketler Trabzon Şenol Güneş Sosyal Medya kadın kavgası
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.